Image Hosted by ImageShack.us


.

feedburner

Enter your email address:

Delivered by FeedBurner

feedburner count

Kejayaan Gapis AdventurousTidak ada lain perkataan yang dapat saya luahkan selain daripada syukur ke hadrat Allah s.w.t. kerana di atas izin-Nya maka berjayanya acara camping untuk ahli-ahli facebook selamat dijalankan seperti yang dirancangkan.

Kejayaan acara ini juga saya panjangkan ucapan terima kasih yang tidak ternilai kepada saudara Khyrul Alfie dari facebook grup Snap2Share yang merupakan orang pertama yang memberi sokongan dan kerjasama sepenuhnya dari awal perancangan sehingga berakhirnya acara ini dengan penuh kejayaan.


href="http://1.bp.blogspot.com/_eK8AMINMNjQ/SZB7trBciFI/AAAAAAAAAUw/xckPjOy8B9I/s1600-h/DSC00685.JPG">
Ucapan terima kasih juga kepada saudara Azam Kmangz dan Shahron Nizan yang sanggup meluangkan masa dan tenaga mereka dalam membantu saya membuat recce camp site camping trip ini. Tetapi sayang sekali Shahron Nizan tidak turut serta dalam acara sebenar atas beberapa urusan peribadi. Insya-Allah beliau akan menyertai kami untuk acara seterusnya.


Jasa dan tenaga sumbangan dari saudara Azam Kmangz yang banyak membantu semasa berlangsungnya acara ini amatlah saya hargai.


Last but not least terima kasih saya kepada saudara Syahir Ismail dari FM2 yang turut meluangkan masa dalam mendapatkan peserta to join this camping trip dan juga menyiapkan banners dan t-shirt yang canggih untuk Gapis Adventurous.

Terima kasih juga kepada Adza Irdawati Adenan and hubby Mathias Ali yang bersusah payah mengumpulkan pakaian terpakai untuk didermakan kepada Orang Asli di kampung berhampiran camp site kami.